torsdag 27 februari 2014

prostitution och dansande beach clubs

Gårdagskvällen...ja, vad ska man säga om den? Efter att ha hittat en hygglig klubb på google som faktiskt var öppen på en måndag, köper Perran chips och kakor för att inte dippa samtidigt som vi börjar Sippa på några favvisöl vi inhandlat på någon kiosk längs gatan. Väl i Partymode Slinter vi ut som i en modevisning från diesel I jakt på en bankomat, som sjävklart inte fungerar. Ja ja, det löser sig tänkte vi och vinkar in en taxi med en chaufför som berättar att stället vi vill till ligger utanför Stan ... Jahapp! Han erbjuder sig att köra till något annat ställe för 40 RM då de inte använder taxametern efter 24.00 (_skitsnack). Den i bilen som sa OK till det rånpriset tänkte nog inte så långt. Chaffisen lät oss i alla fall välja mellan Changkat vilket är kroggatan och en klubb på vad han kallade för horgatan. Changkat hade vi ätit på kvällen innan och inkastarna där var olidliga, så lite prostitution i bakgrunden kunde väl inte vara så farligt?

Nej nej, att välja klackar denna dag var nog inte den bästa, för på det här stället ville man både som kille och tjej gärna inte vara som alla andra... Dock var ju vi ALLA FYRA längst där inne. Klubben visade sig i alla fall vara kvinnors arbetsplats där de värvade nya kunder till sina tjänster men fokuserade man hela tiden blicken på något i vårt gäng var det kul att bara dansa gärnet. Synd bara att inte coverbandet spelade längre , och att ölen var så förbaskat dyr.

Morgonen efter var något seg men uppenbarelsen att utcheckning var klockan 12 eller 12.30 isch och inte 11 gjorde det hela mycket lättare. Så efter en dusch drog vi via donken ut på shoppingtur där det handlades jackor, converse, byxor och shorts! Conversejakten sänkte dock humöret när varken färg eller storlek fanns men det lyftes efter en middag med spagetti!

Mätta och belåtna fortsatte vi conversejakten men gav upp. Det var istället dags att vinka av pojkarna för deras resa hem till värmen (?) . Jag och Erica insåg ganska snabbt att det är väldigt ensamt utan dem och i morgon skiljs även vi två åt.. Shit vad det går fort nu dock ska vi först hinna med Batu Caves, converse och crêpes innan det blir aktuellt!!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar