måndag 24 februari 2014

Kuala Lumpur är en stor stad det kan man ju säga. Efter att ha matat Perran som som vanligt fick världens hungerdipp (värre än mig mamma) så utforskade vi Pavillion. Patrik införskafade sig kvällens outfit medan vi andra var med som smakråd. Duschade och snygga efter lite kläddiskussioner bar det iväg mot dining in the dark som Tildaluren tipsade så varmt om. Om man säger så här; efter ett bitsk match mellan Patrik och Elina under restaurangens uppvärmningslek bådade fortsättningen av middagen inte så gott. Det var i alla fall en upplevelse som heter duga, och jag är imponerad av Ericas vattenservering under middagen. Helt klart något att rekomendera, och helt klart den dyraste middagen på resan. 

Efter paltkoma och energidropp drack vi världens äckligaste sangria innan vi damp ner i sängarna som strandade sälar fram till klockan 11 förmiddagen efter. 

Dagen har därefter spenderats i promenadens tecken då vi har prutat hem brillor och plånböcker i Chinatown, än en gång avgudat Crepesen i Cetral market och inhandlat en och annan sko. Bästa idag var Dieselbutiken som sålde 2 par riktiga jeans för 400 spänn vilket vi inte nappade på, men kom ändå alla hem med en varsin påse med billiga dieselkläder. 

Kvällen var ju tänkt att spenderas på KLs fetate uteställe men efter en facebookdiskussion med ägaren visade det sig vara stängt. Jahapp. Det får vi lösa. Lite öl och surf på rummet så är vi på banan igen ! 

Erica aka mästarprutarn

Nöjd efter sin livs första prutning som dessutom resulterade i 5RM billigare brillor än vad Perran lyckades med 

Go Pro?? 


Energidipp.

Vi lämnade sushihatarna för en stund och skrattade oss igenom rullbandssushi


Japp! Friterad räka med ostsås! 






Tjejerna får smileys på sina muggar medan killarna får en punkt. 

Tivoli a la shoppingcenter






1 kommentar:

  1. Jösses, har du prutat? Känns det inte lite konstigt? Det kanske var brytpunkten i ditt liv. Tycker lite synd om personalen på Zackrisson nu. Puss på er och flyg försiktigt. Pappsen

    SvaraRadera