fredag 21 februari 2014

Nästa Langkawi

Nu ska jag berätta en hhistoria som min mamma inte kommer tycka om...

I Onsdags gick vi och köpte båtbiljetter för att ta oss från den här ön, till allas förtret förstås. Dessa biljetter stoppade vi i en påse med vykort som ingen mindre än Elina själv ägde. Ja, ni förstår ju vart det här är på väg... I alla fall, efter en middag där jag lyckats spilla ut ett helt glas med ljusolja över Ericas vykort men missat min egen med biljetterna i, tappades vykorten ut på gågatan men samlades snabbt upp igen. Påsen lades sedan i ytterfacket på ryggsäcken där de stannade fram till idag.

Denna dag tyks vykorten inklusive frimärken vara kvar men de stackars biljetterna lös med sin frånvaro. Jahapp. Vilken överraskning? Det enda ansvar jag haft sedan patrik och Per kom sumpade man ju totalt.

Det fanns inte ens ork att få spel utan det vara bara att plocka Patriks pass och leta reda på vilken av alla resebyråer som hade Patriks namn på en biljett. Om man säger så här så vet alla på ön vem den blonda, slarviga svensken är nu....

Efter den lilla trippen blev det strandhäng och Perran utmanade förstås ödet utan solkräm vilket han fick betala dyrt för. Det blir stå och sova för hans del, men ingen sympati inte. Patriks Nacke fick sig också en regäl kyss, men han får till sin lättnad fortfarande ligga ner och sova.

Väl framme i Langkawi visar det sig att hotellet bara har ett rum bokat när vår bokning säger två, och eftersom vi inte får sova fyra i samma rum så fick vi dela på oss på två olika boenden. Svintråkigt, men eftersom kvinnan i receptionen var så ofantigt gullig fick det väl gå. Dessutom fick Patrik och hans 80 Liters-väska dela moppe med en man och hans två barn på väg till hotellet så det var ju faktiskt win win!

I morgon blir det moppehyra för 40 spänn så morgondagen blir en bra dag. Må vi vakna upp och landet har bytt till högertrafik under natten tack!

igår åt vi världens goaste fisk oocg drack Chang på en Reaggiebar medan vi tittade på monstermoln! men batteriet tar slut, vilket det nu gjorde....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar