onsdag 19 februari 2014

pooooh

Alltså jag förstår inte.. Pojkarna var inte lika sålda på dykning som jag... Det tycks kräva mer än lite vatten för att bilarna ska bräckas! Jag själv däremot var eld och lågor då detta var mer magiskt än de dyk vi gjorde på Borneo. Här fanns det såå mycket att se , vattnet är klarare och ja, det var alldeles supergött! Clownfiskar är suuuuupersmå och bor i annemoni... Anemenimoni....annemoner! Precis som i filmen!

Som zombies stekte vi på däck en timme tillbaka till Lipe, drog en lång prommis i jakt på boendet vi skulle ha för natten. Vi hittade förstås till sunset beach, och även till vad vi trodde var vårt boende på ena sidan stranden, men det visade sig förstås att våra små bunglows var på ANDRA sidan stranden och upp för en tung backe. Lyckan var total. Så fyra zoombies fortsatte sin vandring och skrämde nog liv i halva ön innan vi var framme.

Efter en dusch hade vi hört gott om en sportbars himmelska burgare så detvarväl en perfekt nedladdning!? Ryktena stämde perfekt. Fyra burgare med extra allt (ost, bacon och ägg) och två öl satt vi som sjunkna hösäckar och glodde på en dålig film som tydligen var "sporten". Allt hade väl i och för sig varit gott i det läget men jag är ledsen, den burgaren klar nog till och med Emils söndagsburgare. AJ, det tog emot att säga.

Kvällen avslutades vid en reggiebar på stranden och stjärnskådning, och det var nuuu som grabbarna njöt av att de hade dykt på dagen . där ja!

Nu kämpar vi med världens segaste internet och försöker boka det som bokas kan. Det går sådär!

Så värda efter resans mest utmattande dag 









Japp, nu kan jag muskel -och senspolar... Räcker det så? 


Vilka fiskar såg ni? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar