måndag 17 februari 2014

Koh lipe!

Langkawi var varmt.. Koh lipe är ett paradis!

Efter att P&P s plan var snäppet sent trillade de äntligen in på hotellet som jag och Erika gråtit glädjetårar över, för trots att det var en så kallad "billig lyx" var det fortfarande större än de ställen vi spenderat som max 40 spänn natten på. Hostel i all ära men att kunna skita utan att oroa sig hur det luktar efteråt, och kunna duscha i varsin dusch (!) var livet!!

När pojkarna var välkomnade med gigantiskt stora öppna armar, duschat bort sin flygsvett och pustat ut föeår en sekund bar det av i taxi (_vi blev förstås blåsta som vanligt säkert) för att möta Patriks kompisar för middag vid stranden! Så mysigt!

De berättade dock om Koh Lipe som något av ett stolpskott, men jag kan inte riktigt hålla med. Detta är ju underbart!

Efter en båttur på en tid ingen vet (tidsuppfattningen är totalkass) möttes vi av turkost vatten och en passkontrollskö som hette duga. Ett paradis som sagt.

Efter att ha checkat in i små bungalows som är supermysiga tog vi en äventyrstripp till ett matställe med amerikanska pannkakor och thai, för att sedan traska vidare mot sunset beach. En strand som senare visade sig vara pattaya beach som klivit iland på någon timme tidigare. Jakten fortsatte och efter lite vadande  äventyr bland giftiga (?) sjöborrar hittade vi till rätt strand lagom till solen precis gått ner.

Pojkarna bestämde sig för att testa sina nya snorkel Gear vilket betydde UT BLAND KORALL OCH SJÖBORRAR vilket jag och Erica inte kände var värt, men pojkarna kämpade på. Starkt! De var dock inte lyriska när de kom tillbaka och jag och Erica avnjöt en öl på en strandbar. Så kan kan det gå.

Koh lipe bjuder på en chill upplevelse som inte är skabbig! Bra val att åka hit!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar