lördag 19 november 2011

Dagen efter

Älskar att vinterstudion har kommit igång så här ligger jag nu i min säng efter en spännande kväll och kikar på längd i Norge. Vinterkänslor och jättemys!

Middagen igår kunde inte ha blivit bättre, ett kanongäng och mumsig pizza! Pizza för tredje gången den här veckan hehehehehe. Men de sket man väll i, det är ju gott :) och resten av kvällen blev också bra! Istället för att lyssna på Ismen gick vi och käkade kebab (haha jag som tjatade att jag ville ha kebab när vi skulle äta middag!! lycklig tjej!) sedan följde Amanda mig hem och hälsade på systern sin. Stackars Amanda skulle upp med morgonbussen... Är så lycklig att jag ligger här klockan 12 på förmiddagen!

Natha och Lina drog förstås hem med bilen som min väska ligger i... med nycklar och hela köret. Skitbra gjort Elina, verkligen!! Jaa jaa, det är kanske inte så svårt att få tillbaka den med bussen i morgon.

Nu ska vi se hur lång tid det tar för mig att ta mig från sängen och upp till Åsa för chokladbollar (en skål med socker och skål utan. förstår inte hur chokladbollar kan va gott utan socker? Den där Åsa är konstig... ), Winterjam och allmänt lördagsmys!!

Med tanke på att jag är i det här läget kommer det nog ta ett tag....

Hittade även ännu en lapp under min kudde... Fick mungiporna att glida en bit upp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar