fredag 21 september 2012

Sju starka viljor och alla röster hörda

Dagen i jönköping är över. Det har varit otroligt givande och vi har kommit fram till mycket mer än jag förväntade att vi skulle komma fram till under de få timmar som vi fick att jobba med om man tänker efter.

Det nya "integreringsprojektet" Unga Ledare har nu officiellt startat och vi är i nuläget åtta representanter för 6 av tio discipliner. Två från alpint där jag ingår, två från längd, en från skicross, en från slopestyle+freeski, en backhoppare och en snowboardåkare. Ett härligt gäng med åtta otroligt olika människor men med samma idrottsvärderingar och till viss del även framtidsmål!

Vi började med frulle, och möttes sedan för första gången tillsammans med tre representanter från SSF. En kort presentation sedan fick vi i stort sett fria händer med lite guidning av Åsa från SISU. Planeringen inför det kommande snökonventet i Åre i maj sattes genast igång och trotts att vi körde på i stort sett direkt så kom vi förvånansvärt långt. Vi har tre seminarier på gång med tre vad vi tror är inspirerande ämnen för både åkare, tränare, arrangörer och föräldrar. Kul ska det bli i alla fall. Ett av de stora målen är att skapa en större gemenskap mellan de olika diciplinerna.

Enough said

Det bästa var nästan att man lärde sig massor av intressanta saker från de andra. Jag har varit väldigt insnöad på längd och framför allt alpint så att ens inse hur snowboardgänget fick ihop sina, vad som för ögat såg ut som röriga träningar faktiskt var något vi ( vågar man säga disciplinerade utan att vara nedlåtande? För det är det inte) strukturerade alpinister och längder faktiskt kunde ta lärdom utav.

Nöjd att jag tackade ja är jag i alla fall och det blir ett spännande år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar