onsdag 23 maj 2012

snart dags

Jag har börjat få riktig studentfeeling nu alltså. Endast en miljöuppgift kvar i skolan som praktiskt taget är klar, studentmössan är på för tredje dagen och solen är stekande het. Det är faktiskt fantastiskt!

I fredags var det trosbekännelsen på Marité. Väldigt roligt. Man han ju i alla fall gå dit en gång innan det brann ner i går natt. Idioterna som gjorde det ska dö. Fredan var dock kul som sagt.




Ikväll samlades några i klassen i parken utanför Freja där vi spelade kubb, fikade eller bara hängde. Karin den pärlan kom inte bara som ett trevligt sällskap utan hade med sig nybakta äppel- och kanelmuffins. Självklart drack vi mjölk till detta och det var helt underbart! 






Charlie var väldigt fascinerad av nyckelpigan med downs som han hade på knäet.  




Våra "grannar" lämnade efter sig mängder med pant som Freja var snabb att knycka när de hade gått. Överlyckligt konstaterade hon att det skulle bli minst 40 spänn! 

Sedan var det ju tragiskt att en sån här fin kväll skulle sluta med att min mössa började ge vika. Den sista bokstaven bak lossnade och jag får väl helt enkelt limma tillbaka den...


Tur att jag inte börjar förrän halv 1 i morrn för klockan är kvart i ett nu. Dags att sova 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar